KÖPRÅD! S60 T5 Eller Saab 9-3 Aero......

Om du ska skaffa en S60 T5, försök att skaffa en -05 eller senare, bland annat uppgraderad motor och sånt godis.



Svar på inlägget: KÖPRÅD! S60 T5 Eller Saab 9-3 Aero......



Aa har hört det..att det e inte mkt som skiljer den motorn med R motorn....


personligen så skulle jag välja en saab 9-3 aero.. kan ju vara kul att testa ett annat märke nån gång


9-3 sc aero (combi) från 06 och uppåt så du får turbo sexan, tycker det är en av de snyggaste bilar som finns för tillfället, ett par schyssta fälgar försämrar ju inte utseendet direkt. gärna i svart men gör sig riktigt bra i röd också.


Test av Saab 9-3 2,0T Aero mot Volvo S60 T5. http://www.teknikensvarld.se/files/TV03 . _s60t5.pdf Teknikens värld nr 8 / 2003 ( http://www.teknikensvarld.se/documents/ . /index.xml )


Så jävligt snygga bilar...men så svårt att välja..jag känner att t5an är roliga att köra, men Aeron är 100gånger bekvämare....Sjukt jobbigt detta...


Saaben ligger säkert mycket bättre till prismässigt, de sjunker som gråstenar i pris. Dock får du det i nacken när du vill sälja.


Jag skulle inte ens bry mig om vilken jag valde, bäst pris och bäst skick får bestämma:) Saaben är dock snyggare i mina ögon, men vem fan vill köra saab?


*Räcker upp handen*


Köpte mig precis en SAAB 9-3ss Aero -05 och är sjukt nöjd, kan jag verkligen rekommendera, se till att hitta en med inbyggd navigator och stora stereon så har du en grym bil sen!






Jag har hittat en saab ¨på blocket, tyvärr ingen AERO, men fan jag blev kär i den..så fort jag såg den...tyvärr har jag inte sålt t4an än så det saknas lite pengar...men är den fortv till salu när jag sålt min t4 ja då åker jag o hämtar den direkt.... http://www.blocket.se/jonkoping/Saab_9_ . 11&w=3


Ja den är ju redan sänkt och chippad så då slipper du ju lägga pengar på det Bara att ska Aero-kjolpaketet till den då så blir den riktigt snygg, åtminstone frontspoilern. Mvh Marcus


Tänk på att det inte är taklucka på bilen i annonsen, trots att han skriver fullutrustad saknas säkert annat i utrustningsväg också som är standard på just Aero


Sjunker? Tkr du verkligen dom sjunker än..inte på 9-3SS iaf, 9-5orna verkar ju vara dom som tappar. Ja, du säger ju svaret själv..det rullar ju flera s60:s redan hos dig, förvisso en helfin bil men tkr det behövs mkt mer styling på en sån än en saab om det ska stylas (om du inte köper en S60 sport då) Men ska du köpa 9-3ss så kika 04- och uppåt, barnsjukdomar har många bilar när dom är nysläppta. Hade en fullmatad 9-3ss sj. förut (förutom just takluckan) och försök att hitta en med navi. och F40-lådan (6vxl) eller åtminstone med lilla färddatorn så du får nån typ av display i mitten, blir tomt annars Körmässigt var Aeron vääääldigt trevlig Inte överdrivet dyr i service, bränsle eller skatt/försäkring. Bild på min gamle:


Motsvarande pris på en S60 T5 var minst 90 000, upp till 160-170 000 som en jämförelse på Blocket, den 9-3an i annonsen som trådskaparen länkade hade ett pris på 80 000.


så har de ju alltid varit saab har alltid haft kasst andra handsvärde gämfört mot volvos av motsvarande modell vilka modeller man än gämfört genom tiderna fast är ju trådskaparen som ska leva med bilen så vad de nu blir för nån tycker han ska köpa den han tycker bäst om i bäst skick mest utrustning/lägst mil för den summan han tänkt sig.. fast personligen hade jag valt volvo alla gånger..


Sen får man också tänka på att för dem 80.000:- får man jävligt mkt bil för pengarna... Ska man sälja vidare den, ja då tror jag det blir lättare att sälja Saaben framför Volvon, det måste man också tänka på när man köper bil....det är bättre att köpa en bil för 80.000:- och sedan få sålt den för vi säger som lägst 70.000:- än att åka o köpa en T5.a för 120.000:- och sen bara få kanske 90.000:- för den...(beroende på hur mkt man kör) men jag använder min bil dagligen, så att i längden tror jag att Saaben lönar sig..... Så just nu står det mellan dem här två bilarna: S60 T5 Automat: http://www.blocket.se/uppsala/Volvo_s60 . 11&w=3 Saab 9-3 2.0T : http://www.blocket.se/jonkoping/Saab_9_ . 11&w=3


haha härligt när volvo och saab hatarna drar igång... pris hit och pris dit. köp den bil som känns rätt och sen om det är en som kostar hälften av pengarna fast du får lika mycke bil är väll bara ett pluss


Nu blev jag nyfiken... varför tror du att Saaben för 80 000 kan säljas för 70 000, medan en Volvo för 120 000 måste säljas för 90 000? Om båda köpts för angivet pris, används lika mycket och är i samma skick? Jag kan inte se din logik. Du får det att låta som om du kan stoppa prisraset på Saab... Mer rättvist vore ju att säga att priset sjunker med 30 000 för båda, dvs 50 000 i vidaresäljningspris på Saaben, medan 90 000 för Volvon. Dvs Saaben tappar nästan 50% av sitt värde genast, medan Volvon sjunker med 30%.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka