Köpråd: Kittsystem 6,5" (1000-1500kr)

Hej Tänkte köpa mig ett nytt fram system till min ctr. Ett 6,5" kittsystem för blandad musik hade varit bra, jag hade gillat om det hade varit lite mörkare då jag ska slänga ut baslådan. Så ett system för runt 1000-1500 är jag intresserad av. Stereon jag har är en Pioneer AVIC N3 och ett Infinty Reference steg av något slag som jag tänkte driva det med.(bild kan fixas) Tar gärna tagit emot tipps på nya steg med som skulle passa Eller är det värt att vänta lite och köpa något lite dyrare? Mvh AndréSvar på inlägget: Köpråd: Kittsystem 6,5" (1000-1500kr)Impact PG65s skulle jag valt för de pengarna


Dls R6A kit gräver riktigt djupt i midbasen och mellanregistert är åt det mörkare hållet. Impact PG 65.S gillar jag själv stenhårt, lite rock n roll kit med riktigt trevlig diskant och ett öppet och klart mellanregister. Hertz ESK 165.3 är ett riktigt bra kit med ett varmt mellanregister och som "bara låter korrekt och bra". Men som du skriver, du vill ha lite mörkare så skulle jag satsat på DLS R6A.


Ska kolla upp det. Tror du ett litet Infinty Reference steg räcker för att dra dom eller finns det något annat bra steg som inte kostar skjortan att rekommendera?


Vad för Infinity Reference är det då? Står ju på steget om inte annat...


jag ska ut och kolla på steget imorgon så åter kommer jag med det


Steget är ett Infinity Reference 7520a http://www.crutchfield.com/S-RnUIxoQWUG . 7520a.html Mvh André


Det steget kommer att orka att driva de kit som tipsats om här i tråden.


Det låter bra. Tack för hjälpen och snabba svar Mvh AndréKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka