Köpråd a4 1,8t avant eller v50 t5

har en a4 1,8t avant på 16000 mil ja kan få köpa för 65tusen en 03a tycker det låter billigt.. men volvo fantast som man är så är jag sugen på en v50 t5 06- men där snackar vi helt andra pengar. vad tycker ni är audin billig nog att bortse från volvo märket=)Svar på inlägget: Köpråd a4 1,8t avant eller v50 t5Jag håller dels Audi-märket högre än Volvo-dito, dels är V50 inte riktigt.. jag vet inte vad man skall kalla det men den känns enklare, billigare och sämre än vad Volvo brukar bjuda på. Det är helt enkelt inte en V70 i miniatyr som sig bör, snarare en Ford Focus med finare emblem Men om ovanstående lyckas överväga T5-motorn, den yngre årsmodellen och de (förmodligen) lägre milen? Svårt val, hade jag varit du (och därmed Volvo-fantast) hade det berott på hur "lätt" jag hade haft att hosta upp mellanskillnaden till Volvon


hämtar audin ikväll... var för fin för ATT motstå


Grattis! Vi får väl se hur det blir med att hålla Audi lägre än Volvo då


haha ja ... får trimma lite så den sticker bättre bara ... inte en aning om vad o hur man gör med audis 1,8t men de löser sig=) riktigt go o köra var den med=)


Hett tips, byt olja och filter det första du gör om den gått longlife servad! Och sist men inte minst... GRATTIS TILL BILEN!


japp ska göra det snart då jag ändå ska opereras o bilen pallas upp=) tack så mycket är riktigt nöjd ¨


Trevligt:) Får man fråga vad du har för planer för bilen?


satsa på audin. v50 har för ,många brister.


jag vet inte än faktiskt men nya fälgar är akut=) sen blir det väl chip avgas o ic till o börja med iaf=)


det blev audi


Gött för dig!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka