Köpråd honda s2000 eller nissan 350z

hej skulle vilja ha lite för och nackdelar och tips om dessa två bilar. tack på förhand !Svar på inlägget: Köpråd honda s2000 eller nissan 350zSkulle underlätta för folk om du skriver vad du ska göra med bilen. Stå utanför macken ich kanske glida lite eller köra på bana/rödljusrace? Känns som att det är hugget som stucket. Mitt val skulle vara 350z med lite godis.


alla gånger 350z om du ska skämma bort den


350z är lite mer praktisk än s2000. Lite mer bagage och större motor samt längre hjulbas som ger lite mer smidigt uppträdande på vägen. Hondan släpper baken ganska så lätt och att kompinationen racemotor + cabriolet är lite knepig i mitt tycke. prestandamässigt är dom väldigt snarlika, mer än man kan tro. 350 är lättare att sladda med till ex.


nja tanken var väl att ha en cool bil till sommaren, små styla lite eller bara allmänt skämma bort bilen lite kanske något sport/race avgas system, litet ljudbygge osv. inga stora grejer. Och ja, i hondan är det knappt att golfbagen och bruden får plats


Ska du köra moderat-bandy så äre 350 som gäller


ja, men hur är dom begagnade, något man ska tänka på när man kollar på/prov kör ?


Såvitt jag läst till mig verkar det vara 06- som gäller om du letar 350Z, pga motorstrul innan dessa årsmodeller, 350Z är rätt saftig skatt/försäkring på men motorljudet är inget fel. S2000 är lajbans lätt att leka med och VTECH är rätt gött med, 9300rpm sen slår det ifrån på varvstoppet men som sagt..bagaget rymmer en back läsk och en liten ryggsäckKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka