Köpråd: Passat 2.0TDI -06

Hej! Är sugen på en Passat 3C 2006 som rullat 21000mil, nåt speciellt att titta efter? Hur är det med oljesilen på dessa? Lika mycket problem som med 3bg? Det var en comfortline så utrustning var det ju i den! Har jag uppfattat det rätt om comfortline är mer utrustning än trendline? Alltså tvärtom jämfört med 3bg? Kamremsbytet är ju pågång, nån som vet vad det kostar på en VAG verkstad? MVH/JonSvar på inlägget: Köpråd: Passat 2.0TDI -06du kan ladda ner pdf dokument på vw hemsida för att se vad som ingår i paketen. oljesilen kan man genom tillägg på servicen få bytt. Med lite tur så är den redan bytt Men en titt innanför oljelocket brukar säga en hel del.


Comfortline är väl mindre utrustad än en trendline, eller? Var det en 140hk du tittat på? Kikade som fan efter en 170hk TDI för ett tag sedan men ingen föll mig i smaken. Dom flesta är väldigt snålt utrustade tycker jag. vad hade din för utr? Jag hoppas du får den billigt:)


Kollar man på pdf dokumenten på www.vw.se så står det Comfortline, utöver trendline sen är det listat det som ingår i comfortline utöver trendline så det verkar ju som trendline är basic och sen comfortline efter det och sen sportline och slutligen highline...? Den här har ju allt förutom highline,buisness och sportlinegrejor så den mest väsentliga utrustningen finns ju! Ska kolla upp oljesilen på denna då för säkerhetsskull! Jag köper bara billiga bilar! MVH/Jon


Jag tittar själv efter en diesel varav en kandidat är Passat 2006-> lurar även på Octavia RS, V50 eller V70. Intressant att veta reslutatet av forskandet i oljesilen Är det samma motor i Passat som Octavia? finns ju 140 och 170hk hos bägge märkena. Har Passaten dieselvärmare med tidur ala Volvo V50 så bilskrället är varmt och gott på bestämd tid?


Passat med 2.0tdi 170 och DSG är en vansinnigt trevlig bil, jag hade definitivt letat efter 170-hästaren åtminstone och även DSG så vida du inte tvunget vill ha manuell. Vi har en sådan 07a på jobbet och den har gått bra, slog över till 10k mil i julas och har bortsett från nått elfel varit pålitlig. Är den elektriska handbromsen som jävlats. @Torpis: Har kört dessa fyra bilar, och skulle jag peka ut någon är det V70 eller Passat som jag tycker är trevligare än de andra två, förutsatt att det är den senaste V70n då.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka