Köpråd import från england

Hej! Funderar på att köpa en bil från england som visar sig vara reggad i tyskland. Annonsen fanns på bilannonser.se som väl är danskt. Har någon erfarenhet av nogåt som detta? Är det stor risk att man blir lurad? Jag vet ju t.ex. inte hur ägarbevis ser ut i olika länder. Vill inte tagen som biltjuv vid någon gräns. Tacksam för tips och rekommendationer. /magnusSvar på inlägget: Köpråd import från englandSånt där håller jag mig alltid undan. Risken att bli lurad är rätt stor om du inte är så erfaren inom import:) Men det behöver givetvis inte alltid vara så.


Bilen är registrerade i Tyskland då är den Tysk därmed är det import inom EU. Det skulle förmodligen vara lättare och säkrare för dig som köpare om ägare kunde först ta bilen tillbaka till Tyskland och därefter sälja den därifrån. Här är regler om vad som gäller med import inom EU. http://www.bimmerforum.se/index.php?topic=203.0Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka