Köpråd: 4" koax eller kit under 1000 kr

Som rubriken letar efter ett 4" koax eller kitsystem under 1000 kr till bruksbilen. Detta ska drivas av ett genesis sa-30. Det jag är ute efter är värme och känsla (tänk rörförstärkare) men det ska kunna spela på ordentligt utan och bottna. Ska inte tävla eller nåt sånt utan mest få dom 19 milen man pendlar om dagen att vara njutbara Placering instrumentbräda bil saab 9000 musiktyp mestadels rockSvar på inlägget: Köpråd: 4" koax eller kit under 1000 krett 4" kit bottnar rätt lätt om man inte delar dom högt. dock kan ja rekomendera DLS 424 4" koaxer..


Jag kör med JBL GTO 427 i min saab, kostar 798 kr på brl. Och dom spelar både högt och fint


högt låter dom men långt ifrån bra.. lägg på ett par hundra å köp DLS 424 istället.. slår GTO med häst längder.


Om vi säger så här. Jag har lyssnat på Pioneers odr demobil för nåt år sen och det var det sämsta jag någonsin hört kallt klart och skrikigt är vad jag kan beskriva det med så ge mig raka motsatsen tack.


Jag tycker dom låter fint


Satsa på DLS PS4A http://www.bilstereoshopen.se/Shop/Inde . =10-24004A


http://www.mds.se/sv/product/213/Rainbow-SLC-21025-NG blev ett sånt till det facila priset av 750 spänn. Sitter redan ett kitsystem original monterat så varför inte. Nu e påsken räddad iaf med lite garagetidKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka