Bra bil för ca 10.000kr

tja Av olika skäl så har jag blivit tvungen att ställa av min bil och så därför leta upp något tillfälligt. Så min fråga lyder så här vilka eller vilken bil ska man välja om man har max 10.000kr. Alla tipps uppskattasSvar på inlägget: Bra bil för ca 10.000krEn volvo 740 av sen årsmodell i fint skick. Tråkig men tror inte du hittar en bättre bil för dom pengarna.


håller med R_fused


http://www.blocket.se/orebro/GOLF_3_a_1 . 10&w=3 Jag hade föredragit något i den stilen framför en 740. Därmed inte sagt att 740 är ett dåligt val.


du får min ford för 10 utan sommar däck... den ligger på blocket:P


du kan få min 740 92a för 9000! http://www.blocket.se/osby/Volvo_740_92 . 12&w=0


Ska du köpa en bil för max 10k så är det svårt att hitta en som faktiskt är "bra" , såvida du inte köper billigt av vän/släkting Japanare rostar ju som satan, men motor och drivlina håller länge så Nissan, Toyota, Mazda eller liknande i mindre rostiga exemplar är bra val. Golf 3 som tidigare nämnt är också bra och robusta bilar, men de samlar ju rost de också. Volvo 740/940 är ju förbannat tråkiga bilar, men de håller i ur och skur samt billiga att laga. Ditt val


min ford är ett bra val. den ska besiktas i juli igen men den gick igenom med 2 bra att veta den 19mars och dom är fixar jag inom 24timmar. den går ruskigt bra oxå:P ingen tråkig volvo här inte + att de är bra ljud med


Eller så köper du min mazda för 8k Ingen ljud i den, men bilen går som en klocka haha


Om du bara ska ha en att köra runt med så är Mazda 323 ganska prisvärd bil.. Jag hade en 323 1.3i som hade gått 9000mil, köptes för 10k..


Volvo, eller eventuellt någon gammal japanare. Men man får nog mest bil för pengarna i en äldre Volvo i alla fall!


En fin saab 900i OG eller en lite halvfin 900i NG i brukskick kan du få för de pengarna.


Audi 80. Bekväma att åka i och billiga att äga. Ett par exempel: 1: http://www.blocket.se/ostergotland/Audi . 14&w=3 Bytt spindelled bland annat, mycket bra att det redan är gjort. 2: http://www.blocket.se/ostergotland/Audi . 14&w=3 Under 20.000 mil. Om bilen blivit skött bra och servad regelbundet så lär den rulla minst 10k mil till.


Håller med Lajning. Hitta dig en fin Audi 80 så har du en bil som du kan lita på!


..annars är den gamle budgetbilen Saab 90 ett hyfsat val för den som vill åka lite mera finskt och old school än de toppmoderna OG/NG 900. Brukar knappt kosta nånting men ändå vara ganska fräscha, men man får väl inte direkt några dubbla förgasare under huven.


Gör en mera specifik fråga gällande märke / modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa in. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Låser härmed tråden. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka