Köpråd/Bra att veta: Saab 9-3 Aero SS -03

Tjenare! Jag har sökt en stund men tycker mig inte hitta något relevant... Är någon bättre på att söka så får ni gärna länka till trådar! Läget är detta att jag har fått ett bytesförslag på en Saab 9-3 Aero SS -03 mot min V70R AWD -00 Nu frågar jag efter "det vanliga" bra att veta, "vanliga fel och brister" samt "att tänka på" vid köp. Jag ser gärna att ni kommer med egna erfarenheter som beskriver fel och lösning på problemet, kostnader osv.. Tacksam för givande svar, håll gärna diskussioner någon annan stans. Tack på förhand /JerkerSvar på inlägget: Köpråd/Bra att veta: Saab 9-3 Aero SS -03Åkte sj. i en -05:a, blev lite avskräckt att köpa en -03:a i och med barnsjukdomar som kan förekomma. Idag är det ju 7 år sen den kom så jag tror det mesta är åtgärdat på garanti etc. Min SS var kanon, det enda som strula med den var efter att jag sänkte den, då balla en nivågivare till Xenonet ur ibak, en bättre beg. kosta 500kr å vips så var det fixat. Överlag var det en finfin bil, kanske ingen direkt prestandavagn men komforten är i toppklass, även bränsleförbrukningen var human (jag åkte med min till å från jobbet 6 mil om dagen utan att bli ruinerad ) Sen så får jag lov att gnälla lite på inredningen, knarrar rätt bra i plasten tyvärr Och instrumenteringen var känslig, ytskicket på panelen kunde släppa så de blev fula märken/blemor. Men överlag, mkt bil för pengarna!


Okej, tack för infon du bidragit med Bjork! Alltid lär man sig något!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka