Köpråd: Volvo 240 TiC - 7000 kr, mycket att göra - Ja eller nej?

Hejsan! Är såhär att jag har fått tag i en snubbe som säljer en 240 Tic. Gått ca 30 000 mil, lack har börjat bubbla på några ställen, och i behov av lite allmän uppfräshning, skärmkanter bak rostiga, och en troligen trasig soppapump. Och troligen är tändningslåset trasigt då det står i annonsen att bilen startar med en knapp. Ska man slå till eller inte?Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 240 TiC - 7000 kr, mycket att göra - Ja eller nej?7000 låter som ett överpris i mina öron.


Tycker faktiskt att det är lite så också. Jag gav ett bud på 5000, det var tydligen för lågt, och han sa att han ville ha minst 7-7500 för bilen. Skulle 5000 vara ett rimligt pris tror du?


7000 för en sån jävla skithög, ge honom 3k och en klapp på käften


Är det en äkta turbo? Oskruvad eller sönderskruvad? bes eller obes? årsm? börjar bli ont om 240 tic. de flesta är sönderkörda o skrotade


tänk på att en 240 Tic börjar bli en Ovanlig bil! är den i någorlunda skick (inga större rosthål å lite småmeck med den) så tycker jag verkligen att 7000 är ett rimligt pris!


Det är en äkta turbo ja, tror faktiskt den är relativt oskruvad, då det enda som verkar sitta på i trimmväg är ett 3 tums Simons system. Den är inte besiktad, och det är en 81a. Helskinn inredning, svart och vit inredning, ska vara fin i inredningen, elhissar runt om bla.


i mina öron låter det verkligen inte farligt dyrt! väl utrustad och trevlig 240 turbo från tidigt 80 tal för 7000?


Näe, jag vet inte riktigt. Det kan ju bli en riktigt häftig bil. Har även tillgång till lack, blästring osv. Men fick ett tips från min far igår, det står i annonsen " Rostskyddsbehandlad med underredesmassa ", då sa han " Vad tror du då finns under underredsmassan. Han menade på att man ofta bara slänger på nämnda massa över rost. Stämmer verkligen detta?


Köööp bara! Precis som någon sa så börjar det bli ont om äkta 240 Turbo's.


http://www.blocket.se/ostergotland/Volv . amp;last=1 Där har ni den. Det är alltså värt att köpa? Är verkligen sugen på den


Jag tycker det är ett rimligt pris äkta 240 turbo börjar ju bli ovanliga och jag tror den kommer stiga i pris snart : Jag tror det är en bil som gick här för ca 12-15 år sen.


Hade inte bjudit mer än 5000:- även om dem inte är jättevanliga nu längre. Tror där finns en hel del att göra när man börja rota i den ...


skulle nog inte tvekat så mycket.. som sagt äkta 240 turbo börjar det bli ont om.. skulle själv ha köpt den om den stog lite närmare där jag bor och angående uderredsmassan, finns två sidor dom som gömmer rost eller dom som förebygger så det inte kommer rost.. underredsmassa försvinner med tiden så man läre lägga på nytt.. hade tagit med mej något å knackat under så hör man om det är rost eller inte..


3-4tusen max. Bilen har stått i över 4år.


beror väl på dina planer? om du ska göra folkrace bil, nej eller har tummen mitt i handen och vill göra en fin originabil..men om den inte för illa tiltyggad o utdömd och tanken är att snygga till den själv hemma som ett projekt..kan det ju vara helt okej!


garagelackad (antar jag) och "rostskyddsbehandlad med underredsmassa"..kan nog dölja sig mkt roligt under skalet på den..


Jag hade inte tvekat att köpa, som sagt en original 240 turbo är värd en hel del och delar finns det hur mycket som helst utav till en 240. Spring och köp


åk å kolla pruta inte före de sen tycker jag du ska köpa den.


Håller med mange_240 åk å kolla på den innan köp, och gå igenom den nogaKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka