Köpråd saab vs volvo

Tjenare! Funderat på att köpa mig en bil, förmodligen saab eller volvo. (Saab 9-5 2.3T / volvo s40 T4) Vilken är att rekommendera? Vanliga fel etc..? Vad kostar dom att försäkra för en 18åring? Vill inte ha en bil som går sönder hela tiden, utan den ska hålla bra, och som ni kanske märkt så vill ja ha en med lite drag i, dvs. runt 200häst(+helst) Har ni något annat att rekommendera så ös på :D MVHSvar på inlägget: Köpråd saab vs volvoKRIIIG! Eller alltså, det kommer att bli det, någon gång under trådens liv. I'm willing to bet. "Vad kostar de att försäkra?" <-- Du nyttjar dina personuppgifter och går ut på blocket eller dylikt och tar random varianter av dessa två bilar och jämför på bolag som man kan kolla försäkringspris via internet. Försäkringsfrågor är omöjliga. En BMW 325/328, nästan 200 häst(192/193) häst, samma pris i inköp som ovanstående samt lekvänliga/sladdvänliga. Som ett ösande exempel. Men av Saaben vs. Volvon hade jag satsat på Saaben, 9-5:an är mycket bil för pengarna, S40:n är säkert bra bil för pengarna också, men tror inte det är lika mkt som för Saaben, vars andrahandsvärde är helt åt skogen. Vanliga fel på Saaben; bakvagnsbussningarna som Saab kör med själva är inte superduper, byt ut mot polyuretan eller väldigt ny originalbussningar. Oilsludge; se till att den 9-5a du hittar har uppgraderad vevhusventilation, annars kan det bli dyrt utav bara f*n. Bensintanks-armaturet är lite taskigt, kan ge sig om man har otur; drygt med läckage men det är lättåtkomligt att fixa själv. Sen kommer jag inte på något mer såhär på rak arm, finns garanterat fler grejer, och jag kan inte ett jota om S40, mer än att den är syskon med Mitsubishi Någonting(har för mig Galant eller Carisma).


Jag skulle helst välja Saab eftersom de är riktigt pålitliga bilar. Volvo är också bra men skulle nog satsa mer på Saab men akta spindelleden på Saab 2001 och uppåt.


Skulle absolut inte kolla på S40in iallafall och om du verkligen vill ha den kolla på 2,0t istället för T4. Men har du kollat nått på 9-3 aeron?


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=170363Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka