Köpråd: Audi a4 2.8 v6 Quattro Limited 1997...snabba svar!

Tja! a som sagt behöver veta lite om den bilen ex. försäkringen? hur mycket går den på? ska stå på farsan som är 51år skatten? körglädjen o.s.v bensinslukare? tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd: Audi a4 2.8 v6 Quattro Limited 1997...snabba svar!Som vanligt på audis innan 01... Kolla så att framvagnen är schyst och att (länkarmarna?) är bytta!


ok


är det det ända som jag behöver veta!?


försäkringen? hur mycket går den på? ska stå på farsan som är 51år - Bara försäkringsbolagen som vet! körglädjen o.s.v - Den lär vara rätt bra, Audi har ju bra bilar med kvalité känsla. bensinslukare? - Bensin kommer gå ut ifall du är tung på högerfoten, annars är de nog förbrukning på 1.0-1.2 blandad körning skulle jag tro. Men allt beror ju på hur mkt man gasar Sen kolla allt annat som man gör på beggade bilar, men framvagn speciellt. Lycka till med köpet!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka