Köpråd: TV

Tja! nu är det så att jag ska köpa en ps3 och jag behöver råd angående tv till den ex. full hd 42-50tum 4000-7000kr a o.s.v tackar på förhand!Svar på inlägget: Köpråd: TVsamsung 535, får du billigt, dugliga tvs...40 tummarna ligger la runt 5-6 och 46 runt 7800


ok


vad sägs om den här? är den bra? http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=419100


Den har jag fast 42", (42LH3000), och jag är inte annat än kanonnöjd med den till det relativt billiga priset som jag betalade för den. Rekomenderar den starkt!!


Ja hade hellre åkt till Elgiganten denna veckan och köpt den LCD tvn från samsung de har annons på, start idag. 656 (vill ja minnas, finns bara en för de priset), på 46" för 7990, de e lätt värt den extra tusenlappen. TVn bygger på Samsungs LED- tvs i funktioner räknat och det som skiljer egentligen är att det är LCD panel istället för LED...spöar LGn iaf, även om LGn är okej


http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=562109 Köp den så kommer du bli nöjd inte full hd dock men du märker ingen skillnad på full hd eller hd ready på en tv under 50 tum.


Ett tips är ju att spana in Swedx produkter, http://www.swedx.se/default.php?gzid=1_sv Priserna är det ju inget fel på iaf..?


tack för hjälpen men köpte lg:en och jag är skit nöjdKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka