Köpråd: Lättlastbil. Tips o råd önskas

Hej, Är inne på att starta eget o så småningom köpa en lättlastbil då jag ännu ej har C-kort. Sökt en del på blocket och har hittat några intresanta fordon Dessa är några jag hittat: http://www.blocket.se/goteborg/Mercedes . =9&w=1 http://www.blocket.se/dalarna/Mercedes_ . =9&w=1 http://www.blocket.se/goteborg/Mercedes . amp;last=1 Är dock okunnig "inom" dessa bilar och önskar därför all tips o råd ni kan ge. Ska man bry sig mkt om miltalet eller är det mindre märkvärdigt? Skriv så mkt ni kan, länka gärna nån sida där jag kan läsa om dom. Tacksam för allt. Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: Lättlastbil. Tips o råd önskas



Kor sjalv Renault Master. Tycker den ar trevligare an mercorna. Du bor ha i atanke att dessa bilar ofta blir misshandlade sa forsok halla ner miltalen sa mkt du kan.


Har kört både Master och Sprinter och tycker Mastern är lättare att hålla reda på när man backar, fickparkerar och kör där det är trångt. Annars tycker jag sprintern är trevligare på alla sätt... Sprintern med automatlåda och lastbilsstol (heter vad på fackspråk?) är bland det skönaste jag kört men i 120km/h är det en hel del vindbrus från påbyggnadsskåpet. Värt att tänka på om man ska åka långt.


Jag tycker att vw transporter o lt är bättre än både mb o renault vi har alla 3 på åkeriet o renaulten är det ju mest krångel med o är du lite längre så sitter du grymt illa i renault o mb har inte lika bra kvallite på transport bilar som på personbilar jag hadde helt klart satsat på en vw transporter o om den hadde varit för liten så hadde det blivit en lt


Sökt på både transporter o LT men de e tydligen ej det jag söker. Vill helst ha med skåp, liknande dom jag länkat till o med kyl/frys. Ni är fortfarande välkomna med tips o råd tack


aldrig en merca bara!!! fy fan vilket jävla skit!!! bilar kan dom göra men fan inte lätta eller tunga lastbilar!


Hej igen Hittat en Nissan Interstar och är bra sugen på den. Tips o råd om just denna bil? Nån som har erfarenhet av denna bil? Vet att Nissan på senaste tiden sammarbetat mkt med Renault, bland annat deras Kubistar och Primastar. Hur ska jag "se" på den biten? Nån svensk sida där jag kan läsa om just denna bil? Bilen i fråga är denna: http://kylbil.dealer.peugeot.se/ . Gå in på beg.bilar o scrolla ner.. Första bilen när mercorna tar slut. Tacksam för all svar!


VW l35.. Körde i jobbet i nästan 4 år förut. aldrig några fel.. bara vanlig service o köra vidare. Nu har vi 2 mercor en sprojlans (130mil) och en 05a. Tycker vi får köra dom till verkstan stup i kvarten för skitfel. Den nya mercan fick vi köra ner till verkstan efter 70mil.. på en helt ny bil.. yay.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka