Köpråd: Audi A4ts 99

1.Hur är dessa bilar? 2.Vet att länkarmarna var dåliga på a4, åtgärdades detta i samband med faceliftet 99-00? 3.Vad ligger förbrukningen på? 4.Vad ska man kolla extra noga efter vid köp? Tacksam för svar och andra tips!Svar på inlägget: Köpråd: Audi A4ts 99väldigt sköna bilar att åka i speciellt om man har sänkt chassisats. kolla båda bromsoken bak kärvar ofta! då måste man antingen köpa nya ok eller renovera vilket inte är så kul men går ändå gansa fort, gjorde det på min. Länkarmarna är det nog ingen skillnad på slits lika fort oftast övre främre båda sidor, kolla ifall det är bytt till förstärkta. är det quattro känn efter om det glappar i drivlina väldigt vanligt det med, men finns förstärkta stag att köpa av stertman. annars en bra bil. förbrukning på min quattro var ca 0,7 landsväg, litern i stan.


Lånar lite och frågar, ordnades det aldrig riktigt med framvagnsproblemen eller fortsatte de bara i den här generationen audi/vw? Slits de lika fort även om det är bytta, eller är de bättre, de som är förstärkta?


Hur ser jag om bromsoken har kärvat och om det är glapp i drivlinan? Det är ingen quattro jag tänkte titta på men ifall det dyker upp någon så kan det vara bra att veta. Vad kostar förstärkta länkarmar? Det är förstabilen så jag kan inte så mycket..


Dom har blivit uppdaterade genom åren.


Är det så dyra reservdelar till Audi som vissa hävdar? Någon som vet serviceintervallerna? Ska kamremmen bytas vid 18K mil?


Audis reservdelar är inte speciellt mycket dyrare än vad det kostar till konkurrerande bilmärken. Vilken motor undrar du serviceintervallerna på? A4an kom ju med ett gäng olika motorer.


Det är 1.8Ts motorn på 180hk..


Vad kostar ett kamremsbyte samt vattenpumpsyte på en 1.8t?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka