Lås?

Hur kommer det sig att vissa moderatorer låser trådar åt höger o vänster även fast det egentligen inte finns nån vettig anledning? Börjar bli ganska smått irreterad på framför allt Hamilton som inte verkar ha nåt annat att göra än att låsa trådar. Ta t ex den här tråden. Jag ser verkligen INGET som helst fel med rubriken i den tråden. Har sett flera trådar som blivit låsta av ungefär samma löjiga anledning (har dock inga fler exempel att komma med just nu). Är det inte bättre att skicka ett litet PM till killen som startade tråden o ge han typ 24 timmar på sig eller nåt att ändra rubriken lite annars låses tråden. Fast ajg måste iaf säga att det är BRA att ni försöker styra upp vettiga rubriker, men det sättet ni gör nu känns bara så grinigt. :\ (O fyi så satte jag min fina rubrik med flit, provocera är ju alltid skoj, eller nåt :P )Svar på inlägget: Lås?Har man som trådskaparen i den tråden varit medlem sedan -07 och gjort över 270 inlägg så borde man veta vad som gäller vid köpråd. Köpråd utan att komma med egna förslag på märken/modeller leder ingen vart Du med dina 1700 inlägg har helt missat http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar och av den anledningen låser jag även den här tråden.


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=179661 är nu upplåst. Det var inget fel på den rubriken och jag anser också att låsningen var aningen hårt. Vi tar övriga diskussioner internt mellan oss (Hamilton och jag) varför jag låter den här tråden förbli låst.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka