Köpråd: Passat kombi

Vill ha så mycket RIS & ROS som möjligt på passat kombi -00 / -01. Har kikat runt men mest hittat urspårade trådar där förslag på andra bilar börjats prata. Så nu vill jag bara ha info om denna bil, med de två årsmodellerna



Svar på inlägget: Köpråd: Passat kombi



jag tycker du ska gå på 01 lr nyare för då får du med faceliften. Vilken motor är du ute efter?


Vilken motor? I och med att de finns så många olika varianter, så får ni berätta vilken jag ska satsa på ;P Bilen är inte till för snabbkörning utan "familjestuk". Ska ha bra bensinpris även om man lastar mycket ( finns en viss kvinlig familjemeddlem som gillar IKEA & GeKås i hushållet) eller drar släp. Sen gör det ju inget för min del om det händer något när man trycker på gasen


Ingen som har erfarenhet nog att yttra sig?


Inget större fel på dom. Kolla framvagn och att allt i elväg funkar. Kan rekommendera diesel om du vill köra snålt. de skatten kostar tjänar du igen på driftkostnaden.


Får jag verkligen inte rekommendera en annan bil?


hade en 00a v5a i höstas, skön bil o köra o åka i. som sagt känn på framvagnen då de är kända för problem med länkarmar. annars är det som alla gamla bilar, skicket o hur de känns avgör inte milen på dem. (men en kombi med drag är ju optimalt )



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka