"Köpråd"

Hej! Tänkte höra om det är någon som har ett bra förslag på vad man kan köpa för rolig bil, hade tänkt mig något i samma stuk och kvalitet som bmw e36 e 46 men undrar om någon vet någon bil av annat märke som håller samma klass:P Kostnad 30-40 000



Svar på inlägget: "Köpråd"



Kan väl börja med att tipsa om att ändra rubrik, ex. till "Köpråd: Bil för 30-40000, BMW 3-serie eller liknande" för att slippa få tråden låst. Vill du ha bakhjulsdrivet? Annars finns ju lite äldre A4 1.8T i den prisklassen, chippad tycker iaf jag att den blir rätt rolig. Inte en körglad kurvsmiskare som en BMW (innan alla RWD-fanatiker hoppar på mig ), men en hyfsat snabb bil som går att svänga med.


Audi A4 är väldigt tung i fronten, visst går den "att svänga med" men det gör väl alla bilar? Skillnaden är att Bmw är en bil som bjuder in till det och är duktig på det, Audi är varken eller. Mest lik Bmw får Mercedes sägas vara, båda är bilar med hög kvalité och status samt bakhjulsdrivna med spänstiga köregenskaper. En Mercedes är däremot ett mer tillbakalutat alternativ, inte riiktigt lika vass i kurvorna men framför allt inte samma styr eller vägkänsla. Men söker du ett alternativ till Bmw är det få som kommer så nära som Mercedes. En Mercedes C-klass passar in på dina krav, men det finns en baksida med dessa. Konkurrenterna till Bmw E36 och E46 byggdes under den period som senare gav en rejäl knäck till Mercedes varumärke; Du har förmodligen hört historien om rost med mera. Det är alltså en av denna kaross jag tänker på; http://www.blocket.se/stockholm/Mercede . 20&w=3 Men personligen skulle jag aldrig köpt en sådan, vad jag erfar är det enbart ett tråkigare och mer problembenäget alternativ till en Bmw E36 (För en E46 är nog svår att hitta för 40k). Till exempel har en bekant haft en sådan Mercedes sedan den var så gott som ny, har skötts noggrant och har idag rullat 10.000mil. Ser ut som ny vid en snabb koll men är rejält rostig undertill och runt kanter, och visst rostar Bmw´s men på denna punkt är Mercedes "one of a kind".


§3 Rubriksanvisningar Låser och ber dig åtekomma med en informativt och beskrivande rubrik eller så änvänder du sökfunktionen det finns massor av trådar som passar in i din beskrivning. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Mvh. Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka