Köpråd: mycket bas, liten budget

Tja! Som alla andra snåla jäklar vill ja ha mycket ljud för lite pengar Är ute efter ett ordentligt monoblock på minst 1kw, gärna mer, och 1st 15" eller 2st 12" till detta. Ska spela musik, så det ska inte enbart spela högt utan det ska gå att lyssna på. Grejerna ska drivas med en Kenwood KDC-6047U huvudenhet. Känns även som att jag kanske kommer behöva ett extra batteri i skuffen, eller finns det möjlighet att klara sig utan? Vet dock inte vad som är mest motiverat vad det gäller 1x15/2x12, men det senare alternativet ser enligt mig betydligt mycket bättre ut. Ska fylla upp baksäte+skuff på bilen så utrymme är inga problem, stora lådvolymer går alltså bra! Har en ungefärlig budget på 6000:- exkl. kabel och batteri. Känner mig hemskt förvirrad nu av allt som finns att välja på, därför hoppas jag på er hjälp! /Dennis



Svar på inlägget: Köpråd: mycket bas, liten budget



http://www.blekingebilradio.se/product. . ory_id=181 http://www.blekingebilradio.se/product. . gory_id=20 skulle nog funka finfint


Steget funkar nog bra jag hade hellre tagit en XTR380D2 15" från samma märke dem låter trevligt till de mesta man spelar, iaf när budgeten tillåter det.


Har kikat på XTR380D2 15" är i så fall mer sugen på den, men rår man på en sån med steget kalle länkade och suger det så pass mycket kräm att jag behöver ett extra batteri?


Känns som att Audiotop 15 skulle passa, billiga och bevisat att det går att spela högt med dom.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka