Nybliven artonåring söker köpråd!

Hej! Jag är en nybliven artonåring som ska ut på biljakt, och söker därför köpråd ifrån kunniga personer. Det jag söker är en sedan som ser bra ut (detta är ett stort krav). Maxpriset är runt 100'000 kronor, men den måste självklart ej komma upp i detta priset. Jag planerar dessvärre ej att styla bilen. Två bilar jag har tittat på:Volvo S40/S80 2.4 Saab 9-3 2.0T Uppskattar svar! MVH Theo



Svar på inlägget: Nybliven artonåring söker köpråd!



Tjenare! Skulle kolla på något tyskt om jag var du! Typ audi eller bmw. 9-3:an är snygg MEN! tidiga årsmodeller 03-04 har en del problem. Så ska du ha en sån så är det 05 och frammåt som gäller. Tror det blir svårt att komma under 100 000 kr då. Sen volvon.. ja det är ju en volvo, är väl ungefär lika upphetsande som en rysk kulstöterska om du frågar mig. Ang försäkringar så går det att komma ned i rimliga nivåer om man kollar runt! Jag är 21 år. Kolla vad jag kör! lägger 1500 kr i månad ungefär på försäkring av mina bilar.


jag hade nog kikat på s60 T5..


Snaku: Jag tittade lite på Audi innan, men de försvann ifrån listan då min kompis sa att de krånglar mycket redan vid låga mil. Är det endast en skröna? Var det någon speciell modell du hade i åtanke?


kört och ägt rätt många audi bilar och jag upplever att de är dom bilar jag iaf har haft MINST problem med!! har även endel polare som har audi o även där finns de inte mer problem än slitage delar, sen finns de alltid "måndags ex" som för alla bil märken! audis quattro är en guld klimp på vintern båda nytta o nöje;) finns a3, s3, a4 som man kan finna i bra skick för dom pengarna. annars s60 t5 är trevlig bil och väldigt lätt att skrämma upp den lite om man vill de.


Audi har jag länge varit sugen på, och de är väldigt snygga! Är det något i klass med "http://www.bytbil.com/bilar/audi/a4/3vbnf2dg/?criterias=Y0QBUDIAAYdLrTDR.ehDRw1ADEwOAA__!" du/ni menar? Finns det några siffror ungefär hur mycket en A4:a drar? Är det bäst att satsa på tyskt?


beror på vad man skaffar för spis under huven men runt 06-1.1 berunder på körstil och quattro eller inte.


Okej. Är det föredragbart att ha quattro?


jag säger ja, beror mycket på hur du kör


Okej, men tack så mycket. Då vet jag att jag ska satsa på tyskt med andra ord! Kommer ni på fler tips så är det bara att hojta till!






Inget fel på Audi men här finns andra alternativ BMW 3-serien http://www.blocket.se/ystad/BMW_328Ci_2 . 11&w=2 Civic Type R http://www.blocket.se/kronoberg/Honda_T . 11&w=2 Impreza GT http://www.blocket.se/kronoberg/Subaru_ . 11&w=2


Kan prutan ner till 100´ http://www.blocket.se/malmo/BMW_320i___ . 11&w=0


Lexus IS200 eller IS300.


Spara ihop 20 till så får du min bil;)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka