Köpråd volvo

945 turbo -98 eller v70 awd 97-99 årsm hör mkt om att awd på äldre v70 är bara skit men är den dålig?? är det något som rasar efter vissa mil, hur är service på v70 om man gör det själv.. 945 är juh bakhjuls driven men de hade varit skönt med en "nyare" men samma årsmodell av v70 ska jag ha en v70 så är det en awd om det nu är bra... men som sagt ska man ha en 945 turbo -98 eller en v70 awd 97-99??



Svar på inlägget: Köpråd volvo



Mina föräldrar hade en v70 awd -99, den var det väldigt mkt problem med, bla så "slog" de i bilen, då byttes automatlådan 2 ggr. sen var det mkt småfel hela tiden, så den var väldigt dyr att äga.


945 är ju jävligt bra bilar om man ska vara ärlig, tråkiga och bonniga.... men men, de håller ju och är driftsäkra Volvo V70 AWD e ju inte kända för att ha de bästa fyrhjulssystemet, driver knappt ett skit på bakhjulen.... sedan är de inga trokännare vad jag hört! Skulle köpt en Volvo 945 -97


945:an är ju klart roligare om man vill ut och busa. Men MYCKET tråkigare bil, går inte att jämföra med en V70. Visst är AWD systemet lite av en kritisk punkt, MEN det finns väldigt många som inte haft problem med AWD:n alls efter 30.000 mil. Och att AWD:n knappt driver bak är bara skitsnack enligt mig. Kolla de filmerna. Tycker det driver på fint Vill du busa och ha en tråkig och lättskruvad bil så är det klart 945:an Vill du ha en skön glidarbil med trevlig interiör/exteriör är det V70:in



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka