Köpråd Opel senator

Tjenna! Nu kommer försäkrings pengarna in på min till trycka 740. Då börjar man leta bil igen. Så hitta jag en Opel senator med 204hk och automat dock, och bakhjulsdriven. Ingen som helst erfarenhet av denna sorts bil så tänkte höra mig om och kring denna bil här bland er duktiga bilpersoner. är denna bilen en bra / okej bil? jag tyckte 740in var alldeles för seg och tråkig bil.En saab vill jag verkligen inte ha då jag tycker dem är fula. Och bilen måste kosta under 10 000 då jag pluggar. Så vad säger ni om en senator?



Svar på inlägget: Köpråd Opel senator



Jadu det är en gubbbil! men rätt trevlig och törstig. 3,0lit 24v motorn är OK växellådan kan vara problem om den gått långt 20000 mil typ!


Jaha, den hade gått runt 30


Ett altrnativ är en äldre BMW e36 320 manuel som är skapligt väl skött ligger 10000-14000kr och är trevlig och billig.


ja en bmw skulle kunna gå an, men vill inte åka för långt och får helst inte kostar +-10 000och lagom med pulver. innom 20 mil till stockholm. Vad drar en bmw ca per mil då?


320 ligger på 0,7-0,8 landsväg står du upp och gasar 0,9- 1,0lit Har haf några stycken även 325 men 320 är trevlig och ekonomisk. Då 320 är lägre växlad i slutväxlen så är den rätt pigg i stan och upmuntrar inte att ligga över hasighetgrönsen så man blir av med lappen


Vad är det för årsmodell på Opeln? Helt klart en udda bil, kan vara kul att skilja sig lite från mängden


Det låter intressant, vad ska man tänka på ifall jag köper mig en bmw? tänkte köpa bil nu i veckan så!


Kolla rosten! framme vid främre hjulhus och tröskel låda. oljud bakvangn klungkande eller vinande (busning)ar-Slutväxel. Där är viktigare att bilen känns solid en att cden gått långt BMW går 35-40000 mil om dom service som dom ska. Kolla om bilen har haft många ägare under kort tid är inte bra. Är det lite äldre person som tidigare ägare är bra.


BMW + Sthlm brukar bli dyrt o för max 10oookr får du ingen bra BMW. Dom ofta körs rätt hårt så det kan oxå kosta en del... http://autopower.se/ kolla där för mer siffror. 318i med M10 (gammal 4:a) är rätt så ok o underskattad bil. 105hk låter inte mycket men det räcker till. Opel Senator ser ut lite som en modernare jänkare o försäkringen blir nog inte så mycket billigare för en stor bil o lär dra en del soppa.






Jag så det att det var dyrt i stockholmsområdet med BMW. Här i skåne kan du få en e36 för 10-12 tusen. Men vadå ta semester och res söderut


Nej inte ingen för tillfäligt Jag fick tag i en 320 e36 för 7000kr för ett tag sen men den var alldeles för bra för att göra av med. Det blir snik bygge turbo på den så man har något att köra med i sommar. Där var en på blocket för 10000kr här i Södern


Nu vart det en 945 turbo för 10 000



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka