Köpråd: Opel Omega A GL eller Opel Omega A 3000

Tjena jag skulle behöva lite råd om vilken bil är bäst att köpa av Opel Omega A GL eller Opel Omega A 3000? tack för svar



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Omega A GL eller Opel Omega A 3000



Jadu, kan inte mkt om dessa. Men känt är det att man ska satsa på Omega B. Bättre kvalitet än A (även fast B inte är känd för att vara en kvalitetsbil) och så betydligt krocksäkrare än farliga A. Priset är lågt även för B och det finns nog fler B än A att välja på... Och så en peronlig åsikt. B ser bättre ut.


ja men jag är en person som är emot el och vill att det ska bara vara motor och för det gillar jag dom gamla mer än nya


Okej! Vill du hellre ha en A ska du köpa det.


båda Omegorna är A modellerna


Omega A är lättare. Roligare motorkaraktär. och finns med diffbroms. Alla med 3L 24v sexan har diffbroms. Skulle rekomendera en 2.6CD eller en 3000 24v om det går få tag på. även gammla 3000 12 ventilarna går väl hyfsat.. men då är nästan 2.6an mera bil för pengarna.


Som sagt satsa på en med sexa har haft två st o en med 2.0 inte rolig alls o gasar man lite drar den lika mkt. De svåra med just omega är rost rost och åter rost de rostar så in i helvete


okej jo rost de vet jag vi hade en omega a tidigare som vi sålde fast det var en 2.0



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka