Köpråd Kia Sportage 2011

Vi har fått upp ögonen på denna bil med frugan efter att ha provat den och två andra konkurrenter (Qashqai och x35 ) Undrar ifall någon här har en och kan fylla upp med info om bilen och även ni andra som inte har en får kasta in lite info. Vi provkörde 1.7diesel som kändes helt ok som en familjebil,ingen racer kan jag tillägga men tillräckligt med fart och vrid.Mycket piggare än Qashqai 2.0bensin och Ix35 även om hästarna var mindre Undrar även ifall någon vet hur det står med priser att serva dessa bilar? Surfa genom ett par försäljare av reservdelar och ingen av dem har nästan något alls till Sportage.Är det bara KIA som gäller ifall reservdelar behöver inhandlas?Typ bromsar etc Bara ös på



Svar på inlägget: Köpråd Kia Sportage 2011



Ett tips är att välja en fyrhjulsdriven version, därför att om det blir aktuellt att byta un den mot en ny bil är den mera värd. Om du nu bryr dig om det.


Finns ej 4x4 med 1.7 diesel Ingen mer som har något att tillägga??


Ingen mer som har något att tillägga om just kia eller Sportagen specifikt???


är antagligen inte den mest överrepresenterade bilen på garget kan jag tänka mig. Det enda viktiga jag kan komma på att tillägga på kia är att de har starcraft som nationalsport i Sydkorea. Säger väl en hel del om landet och folket som bor där?


Släng ut samma fråga på www.hyundai.nu forumet så får du säkert mera svar Bosse



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka