Köpråd

Vad tror ni om denna, är 27000 mil mycket på en sådan bil? http://www.blocket.se/ostergotland/Volv . =9&w=3 Även en fråga angående Bmw automat-lådor, några för/nack delar?



Svar på inlägget: Köpråd



Ett tips är att du justerar din rubrik till något mer talande, till exempel "Långmilare V70R och BMW automatlåda", annars finns risken att någon låser din tråd! Angående Volvon så håller deras bilar bra, men problemet med motorstarka bilar är att körs de "fel" tar de slut snabbt. Är den bara ordentligt skött och vettigt körd bör det finnas en hel del mil kvar i den. BMW bygger generellt väldigt bra och tåliga automatlådor, som växlar helt omärkligt. Men det finns också exempel på dem som ger upp lätt, vilken bil är det du tänker på?


På volvon: Kolla så att alla servicear är gjorda, se till att de flesta slitagedelarna är bytta etc och farmförallt så ska ju nuvarande ägaren ge ett gott intryck. Om ägaren ger intrycket av att "grejerna ska köras så som de är byggda för" skulle ja avråda köpet. Se till att den går mjukt och fint med en bra tomgång och att det inte finns några missljud. (klart att det är svårt att bedömma ägaren men gå på känslan, ta gärna med dig någon som inte är sugen på bilen, då kan denna ge en bättre bedömmning) Ang. BMW:n hållar jag med ovanstående kommentar.


Okej tackar för hjälpen! Angående bmw är det en 328 årsmodell 98-00 som jag funderar på, vill hellre ha manuell men mest sett automater till salu.


§3 Rubriksanvisningar Låser och ber dig åtekomma med en informativt och beskrivande rubrik. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Mvh Hamilton



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka