Köpråd: Datsun 240z

Hej, Har hittat en gammal datsun 240z som står i ett skjul. Vad skulle en sådan säljas för ungefär? Funderar på att lämna ett bud men vet inte alls i vilken prisklass dessa befinner sig, behöver lite hjälp med detta. den är från 1973 och har varit avställd i ca 25 år.



Svar på inlägget: Köpråd: Datsun 240z



Det beror ju på det skicket, en kompis köpte en 280z för en back öl men den var det ju ganska mycket jobb på. Det fanns ju inga på blocket att använda som riktmärke heller men för en avställd bil som garanterat behöver en stor hög med packningar & bromsrenovering så tycker jag att mer än 10K kan den väl inte vara värd om den inte är jävligt fin? Men som sagt, rena spekulationer.


just 240 är ju ovanlig. såg ett objekt för 40k för ett tag sen. och var den körbar men såg ut som kriget.


självklart beror det på skick, hade inte möjlighet att titta närmare på den så vet inte skicket direkt. tyvärr har jag ingen prisuppfattning alls då jag aldrig sett någon till salu, därför jag gärna ville ha info från andra som sett dessa ute tack för svaren hittils!


Datsun 240z är en kultklassiker, du kan säkert få en bra bit över 40.000 om den är i bra skick. Vet att amerikanerna är galna i den bilen. Grym bil förövrigt:



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka