Köpråd! DRL

tjena är sugen på på att byta ut mina gamla varsel ljus på min mercedes c 200 (W204 års 08) mot DRL samt att XENON konvertera och undrar vart ifrån är bäst att köpa nämnda varor ifrån? har varit inne på xenonkungen,crazyride och MBSCA shopen och kollat och funderar lite på vad som är bäst då jag inte har någon vidare erfarenhet från något av företagen och vill helt enkelt inte bli lurad. här en lista på vad jag har kollat på. ge gärna ris och ros eller egna förslag. http://www.mbscashopen.se/sv/c-klass/w2 . re-v1.html http://www.xenonkungen.com/se/art/drl-2 . 72487d90ce http://www.xenonkungen.com/se/art/canbu . nonkit.php http://crazyride.se/drl-dimljus-led-var . treme.html http://crazyride.se/43-canbus-xenonkit Mvh Frans



Svar på inlägget: Köpråd! DRL



är nog inte så stor skillnad på kvalité o.s.v på xenon ljus, men som vanligt så brukar det ju också vara att du får det du betalar för.


Gällande xenon så är nog vvme.com billigaste stället, håller även hög kvalite. Gällande DRL så säljer jag snarlik modell som mbsca säljer fast till mycket lägre pris. (Du kan PM:a vid intresse)


Ebay är billigast på xenon idag. Fick senast häromveckan hem ett kit med slim-ballaster och H7-lampor för 216 spän. edit: Detta kit var det, fast med H7 då... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-x-Hid- . 2a137e961b



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka