Köpråd: Småbil!

Är ute efter en billig och driftsäker pendlarbil. Prisidé max 15.000kr. Ska helst ligga under 0.7 Ford Ka? Opel Corsa? Seat Ibiza? Peugeot? Suzuki Alto? Nissan Micra? Vilken bil hade ni köpt? För/Nackdelar? Tackar för svar!



Svar på inlägget: Köpråd: Småbil!



Peugeot 205 GTI är en rolig bil. Den hade jag nog köpt.


Civic?


Golf III, borde gå att få tag på en fräsch 1995a+ för dom pengarna, kolla efter rost! Det är det enda som dödar dessa bilar! 1,8an rekommenderas starkt av mig, billig i drift & Försäkring men ändå inte döds slö så man känner sig ganska säker med lite hästar under huven så att säga. - Rostar mycket! + Billig allmänt


Är förvånad över morsans Clio...den bara går o går o går o går. Så en Clio...för dina slantar; efter 99 (kom en ny modell där, dock inte den senaste) ELLER, en något äldre 1.8 16v...går som sat... (135hk-något på en bil som väger som en större ryggsäck )


En civic hade kunnat fungera det med! Gamla franska bilar är jag väl inte så jätteglad i kanske..


Jag köpte faktiskt en fin peugot 106, årsmodell 96 för 8000 kr, riktigt snål, kör dessutom med E85, en fulltank på dryg 300 kr kommer jag ungefär 50 mil o då snålkör jag inte heller, men om ja snålkör så kanske jag kommer 60 mil med den rätt bra om man inte vill använda finbilen till vardags jag hade tur som hittade den utan rost, väldigt bekväm, dock ingen ac eller någon annan lyx utrustning, men den har en toyota motor i sig(orginal).... kan rekomendera dig själv så har ajg den till vardags då man som sagt inte vill använda finbilen..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka