Köpråd XC70 :)

Tjeena Fick ett "erbjudande" idag!! XC70 2005 AWD 2,5T Manuell vxl, 10080km, Fullstämplad bok. 120.000kr Pedantskött min mor å hennes gubbe har ägt den sedan den blev uttagen från Volvo Skivor, belägg, vinter å sommardäck följer med på Alu fälg (XC fälg) Vad är det för kända fel? Förbrukningen har jag läst att det är 0.9-1.1 Chippa eller inte? läst att chippen drar mer, Även ECO chipen. Ska jag slå till?



Svar på inlägget: Köpråd XC70 :)



slå till, bra bil till rätt pengar, 15000milare begärs det liknande och mera pengar för. de problem som VB beskriver har jag upplevt som ovanligare från just -05 har kört V70n -05 D5 36000mil och det enda som byttes förutom normal service var hjullager höger fram, inga elfel eller klapprande framvagn. Beror givetvis även på om tidigare ägare trott att det är en 245-traktor dom ägt och bara mörsat på över stock och sten. http://www.vibilagare.se/test/begbil/be . xc70-12593 saxat ur länken:Eftersom XC i stort är en V70 delar den också basmodellens brister. Det gäller exempelvis glapp i krängningshämmarstag, glappa styrleder, låsproblem, elfel och dåliga kylfläktar. Bleka blinkersglas är ett fel som Bilprovningen har anmärkningar på vad det gäller Volvo XC. Överlag klarar sig äldre XC ganska dåligt vid besiktningen. Volvos kvalitet är inte riktigt lika bra som förr och kanske upplever ägarna bilen som mer stryktålig än vad den är. Ett fel som är dyrt att åtgärda är oljeläckage från ramlagertätningen mellan motor och växellåda. Vid en reparation måste växellådan demonteras. Därför blir det dyrt, räkna med cirka 10 000 kronor.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka