Köpråd baspaket

Hej! Tänkte köpa baslåda till bilen och funderar nu på vilken sort. Lyssnar mest på hiphop men även annan musik. Kan tänka mig att lägga 4000 med slutsteg. Tjänar man mycket på att bygga en egen låda så kan jag nog göra det oxå men vore ju schysst med en färdig. Vet inte hur mycket plats jag har i bagaget men kan gå och mäta ifall det är till någon hjälp. Funderar även om man ska ha 2st 10" eller 1st 12". tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd baspaket



Vad är det för bil?


240


är http://www.mds.se/sv/product/937/MDS-X-ite-2x10-baslada + http://www.mds.se/sv/product/16462/Orio . T-MONO-AMP nåt att ha?


Jag hade hellre i ditt fall satsa på en bas med steg till det då det kommer spela mycket snyggare och blir mycket härligare att lyssna på i längden.


några tips då? en 12" med steg, vad mer behövs? kablar bara?


Kablar och då en cd-spelare som har lågnivåutgång


har en stereo som har lågnivå. Inget tips på bas och steg? vill ha hyvsat dunk ändå


Digital Designs har ju en 12" låda som låter riktigt bra för pengarna den kanske hade varit något om du vill ha en färdig låda. Annars finns ju ex. B2 har ju AS12 som spelar på duktigt för pengarna. Sen beror det ju lite på bas vad du väljer vad du ska ha för slutsteg.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka