Köpråd - Audi s4 B5

Hej, Har efter mycket letande hittat en S4 som verkar vara väldigt fin i skick. Den kommer från tyskland. Jag har lite frågor om just s4a. Har aldrig provkört en sådan och vill därför veta vad folk som har en har kört tycker om dem. Har en 1.8t B5 steg 3 nu. Så det kommer ju bli en del skillnad. Vad ska man kolla efter på bilen? För och nackdelar? Har dem något speciellt barndomsfel? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd - Audi s4 B5



finns en del standrardfel på dom som är dyra o laga. Det måste va en 99b eller nyare då dom fick uppgraderade grenrör samt facelift, Turbos grenrör koppling är dyra o ganska vanliga fel.


Okej, Har pratat en del med honom om den och han säger att allt är ok. Har dock inte fått tillverkningsdatum.. Kan man se på bilen om det är facelift eller inte? Brukar motorerna hålla länge? Eller slits dem snabbt?


Jepp du kan bla se på framlamporna om det är facelift eller inte. Här ser du skillnaden "bilderna är lånade från blocket" 1998 1999b- Motorn håller en evighet så länge man sköter den bra. Täta oljebyten, köra den varm innan man börjar gasa mycket osv.


framlampor,inga synliga vindrutemunstycken,andra dörrhandtag,xenon på faceliften,nya knappar o acc panel invändigt mm



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka