"Köpråd" Cheva 1500 express

Hej! Jag sitter i detta nu och kollar runt lite på olika vanar. Alla man pratar med ger olika svar gällande bränsleförbrukning, vad är din uppfattning? Sedan så verkar det finnas en hel del olika varrianter. Cheva van Hi-top, Express 1500, explorer osv. Jag blir också grymt förvirrad när jag kollar på vägverket på olika bilar. Ingen är den andra lik. Olika längder, bredder och vikter. Har du några tips och råd? Jag har fastnat för en modell som på blocket heter Chevrolet 1500 express hi-top och även en utan hi-top. Mvh NicklasSvar på inlägget: "Köpråd" Cheva 1500 expressOavsett modell så är väl svaret att bilen slörpar i sig 1.5-2.0 liter milen. Man får helt enkelt inte tänka på soppaförbrukning om man vill köra en Van med V8.


Det med soppaförbrukningen får man ta med en nypa salt, vissa påstår att de kör under litern, vissa gnällskpikar påstår att allt med V8 drar 2 liter milen.. Allt beror på hur du kör, och vilken V8 spis som sitter under. Vilka årsmodeller kollar du på? Skiljer en hel del beroende på om det är en 87-94 eller någon nyare. Det med olika längder och bredder är inget att hänga upp sig på, det är våra kära vänner på SBP som inte har samsats om en gemensam inmätningsstandard på importfordon. Vissa mäter på millimetern, vissa höftar lite med ett måttband. Har haft ett gäng med Cheva pickisar och alla har skiftat i längd och bredd. I Övrigt, Kolla efter rost speciellt på hightopparna då de är eftermonterade och väldigt dåligt rostskyddade runt rutot och sidesteps/skärmbreddare. Sena 80 och tidiga 90 har lite problem med glapp i elkontakter och skarvar vilket kan medför en hel del elbekymmer. Håll dig till 350motorer, köp inte 305orna. Lycka till!


Oh yes.


Tack för svaren! Jag sitter och kollar på bilar från 99-03. Att bilen drar soppa är jag medveten om och jag förvånas inte heller över att den drar 2l/m. Men det är trist när frågan kommer i en annons att man inte kan få ett ärligt svar. Detta resulterar i att man ställer frågan här på Garaget, ända sättet att få ett bra och ärligt svar. Tack grabbar och tjejer


tänk så här istället,att allt under 2l/m är en ren besparingsbonus så blir man istället glad när man ska tankaKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka