Köpråd Bmw 525i e34 -91

Tjena dags och köpa vinterbil och såklart så är jag sen ute och finns inte så väldigt många till salu. nu hitta jag en Bmw 525i e34 från 91 med 28000 mil på nacken och då undrar jag om det finns några kända fel till denna bil och om motorn på dom skulle palla lite buskörning eller om det är att vänta på något bättre . säg även till om du har RWD bil som är manuell till salu börjar bli desperat! Mvh MarcusSvar på inlägget: Köpråd Bmw 525i e34 -91Läs begagnatguiden för E34 på www.autopower.se så får du svar på dina frågor, 525i är ett vettigt val då den har en fin balans och motorn (M50) är svår att slita ut så länge den har vätskor på plats. Det kan vara värt att kolla om det exemplar du tittar på har den diffbroms som BMW erbjöd, den gör en stor skillnad för både framkomlighet och körglädje.


tack tack för hjälpen ! hitta mycket med info som jag kan använda //Marcus


köpte en 525 e34 under sensommarn, det ända jag kan tipsa om är att lyssna noga efter slitna tryckare/lyftare (min lider delvis av detta) och sen även om man ska vara petig att kolla fästen för stötfångare/kjolpaket etc då många råkar sätta sig i lite snövallar och det har visat sig vara lättare sagt än gjort att lösa alla sånna saker till inte hutlösa priser. detsamma gäller dimljus/fästen och ljusbilden på ½ljusen så inte reflektor prisma/glaset är kasst.. detta är bara lite tips som jag har att komma med, behöver inte alls vara något modellbaserat kända fel och kanske snarare självklara saker ang vinterbilar men lycka till! Ps. med rätt däck fram och mindre bra däck bak så behöver man absolut inte vinterväglag för att ha kul i kurvorna ;-)Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka