Köpråd: För/Nackdelar. M,m

På med någon rolig sänkningssats så är det fan en gokart. Ruskigt roliga att köra, M20-motorn är rapp och har ett underbart ljud. Om du bara är ute efter ljudet är det billigaste att bygga om lite i avgassystemet, så kryper sexans vrål fram. Enkelt ingrepp är att öka volymen till 2,7 liter (från 2,5). Ta kolvarna från 2-litersmotorn (M20B20) och vevaxeln från 2,4-litersdieseln (vet ej motorkod), bolt on; och du har 2,7 liter volym. Men då ska man förstås inte ha tummen helt och hållet mitt i handen, man ska ju kunna mecka en del ändå.Svar på inlägget: Köpråd: För/Nackdelar. M,mE30 är en mycket bra bil och en fruktansvärt rolig lekbil. Glidare? Visst den är både rimligt bekväm och är fräck med sitt 80-tals utseende så den duger till uppgiften, men en "riktig" glidarbil skall i mina ögon vara tillbakalutad och avkopplande att köra och det är inte riktigt E30´s karaktär: Den är tvärt om alltid beredd på bus och svår att ta det lugnt i. Väghållningen är vass, och enkel att få riktigt vass som ovanstående beskrev, men med en liten reservation för att pressar du den över gränsen så kan den bli lätt i bakänden och överstyr. Den behöver lite vana eller respekt helt enkelt.


Säger man bolton låter de alldeles för lätt. Men har haft de i åtanke när jag läst lite projekt här på forumet. Skulle vara kul att göra de.


Vem sa att jag inte menade glida på bredden Men jag tror fan de får bli en sån nu, 320 eller 325 får se vad som finns ute när man har skaffat pengar. Fattig arbetslös som man är


Så kan man också glida, jag kan dock rekommendera 325i då 320i med 125-129hk mer är en mysig motor än någon direkt pigg maskin.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka