Köpråd: Snygg kombi 50 000 - 100 000kr

Hej. Till sommarn så tänker jag sälja min lexus då jag hellre vill ha en kombi + andra funktioner som jag inte har i min lexus. Krav: Prioriterar bakhjulsdrift men inte helt fel med framhjulsdrift Kombi/halvkombi (5dörrar) Hyfsat bränslesnål (inte över 1L/milen) Cruisecontrol, som jag saknar i min lexus årsmodell 2002+ Manuell Växellåda Eldrivna fönsterhissar, vad det nu kallas.. vill inte ha några som man behöver veva ner.. De bilar som jag har kollat på är hittills: Audi A4 och Ford ST220. Det jag icke gillade med Audi a4an var att man behöver "veva" ner bakre fönster... iaf på äldre årsmodeller vad jag förstått. Forden tycker jag dricker alldeles för mycket.. Lägger till ifall jag kommer på något.. tack på förhandSvar på inlägget: Köpråd: Snygg kombi 50 000 - 100 000krBMW E39 Touring, 525 eller 530 med med Facelift som kom -01. De uppfyller alla dina krav. De är även ruskigt feta med M-paket + rätt fälgar. Billiga reservdelar också om man handlar på Schmiedmann.se eller ebay. Exempel på bil (Dock är det en automat vilket jag ej vet om du vill ha) http://www.blocket.se/stockholm/BMW_530 . 13&w=3


Fan hur kan jag ha missat den? såg ju bra ut! Kom just på ett till krav jag har... Manuell växellåda, men den kanske finns som manuell också! Tack för ditt svar!


Ja de finns med manuell låda Själv åker jag en 540 -98 med 6-petad låda. Här kan du få inspiration på hur feta E39 kan se ut http://forums.bimmerforums.com/forum/sh . mp;page=74


Kan du tänka dig V8 har du en riktigt fräsch här: http://www.autopower.se/powerborsen/bmw.asp?id=87803 De drar faktiskt under litern landsväg!


http://www.blocket.se/stockholm/Alfa_Ro . =8&w=3 Tyvärr inte läderinredningen, annars sjukt snygg enligt mig.


Riktigt fint!


Jag har inget emot V8 sålänge den inte dricker som ett svin


Helt ok, alfa är dock inte min sorts bil, tack för svaret!


Finns det några kända fel på bilen? t.ex. rost eller så?


Hittade precis denna: http://www.blocket.se/vasterbotten/BMW_ . 11&w=3 Dock i skellefteå, 200hk 3,0L, personen skriver att den drar 0,57/milen kan det verkligen vara möjligt?


Bagageluckorna på touringen är känsligast. I övrigt klarar de sig väldigt bra, speciellt de senare årsmodellerna som du kikar på bör vara rostfria. Att köra en 530 på 0.57 landsväg är nog inte omöjligt om man håller väldigt jämn hastighet men 0.6, 0.7 är nog mer rimligt.. Det är moderna motorer samt utväxlade så att de ej varvar mycket i motorvägsfart. Min 540 drar 0.8, 0.9 i motorvägsfart. Den varvar 2500 i 150 km/h.. Edit: 530in du har länkat är en 530D, dvs Diesel. Då är 0.57 normalt.


Okej, låter ju bra, hehe såg inte att det var en diesel då förstår jag att den är så snål


http://www.blocket.se/helsingborg/BMW_5 . =9&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/BMW_525 . =9&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/BMW_325 . =9&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Bmw_E91 . =9&w=3 Satsa på en lite nyare BMW. Antingen E60 eller E91. Inget fel med E39an underbara bilar


Riktigt fina.. gillar speciellt hur dom har utvecklat lamporna och sådant Till sommarn kommer jag även att byta ut hela ljudsystemet och sätta en sub i bagaget, vet inte om det kanske är jobbigare att arbeta med nya bilar?


Det är inga bekymmer att uppgradera ljudet i E39/E60/E61. Det finns många som har gjort det.


Tips på bil som nyss kom in på autopower: http://www.autopower.se/powerborsen/bmw.asp?id=87831


Slänger väl in Accord 2.4 Executive 03-07 i leken. All tänkbar utrustning och bättre ihopskruvad än det mesta inklusive BMW. Om den sedan är snygg är upp till den enskilde, den är ju definitivt annorlunda. Stor som fan där bak och rutorna går hela vägen ner som du ville. Med stora ljudpaketet får du 6 högtalare plus sub, 6 skivors växlare. 6 växlad manuell eller automat.


Tyckte den såg riktigt bra ut! tack för tipset


Sweeeet! Aldrig hört talats om autopower, bra sida?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka