Köpråd: Citroen C3 -03

Hej allesammans! Har fått mig vad jag tror en bra deal, har en vännina som har en CITROEN C3 2003 1,4 2 ägare hon e första privata ägaren, ett företag innan dess hon har ägt bilen sen 2003 och har rullat 9400mil. Hon ska flytta utomlands om 1 månad och ska sälja bilen hon gav mig ett sjyst pris på 28.000kr (ifall de e sjyst) hehhe Tänkte ha den som pendlarbil. Snälla mejla om negativt och positivt. Bör jag köpa eller inte!Svar på inlägget: Köpråd: Citroen C3 -03ja du kan ju kolla va andra c3 på blocket me samma kriterier ligger i för pris. Jag skulle dock undvika franska bilar har ägt en peugeot 306 98 visserligen funkade den den korta tiden jag hade den men känndes väldigt racklig sen är ju franska bilar ej kända för o va någe över sig kvalitet brukar ju hamna i botten på konsument undersökningar många gånger.


tycker det låter bra jag hade nog handlar ! om nu servic historik osv ser ut, sen känner du ju henne... är hon en pedantisk person eller en slarvig person ?


Men visst å andra sidan va får du för dem pengarna dvs den årsmodellen o miltalen en fransk bil behöver inte va ett dåligt köp men jag hade inte köpt någon


Hon är nästan så pass pedant att man kan kalla henne gamling tack så mkt för ditt svar, känner ju lite sug för att den inte gått så långt heller


Förstår dig Har med lite sådär "hmmm" om franska bilar men tyckte de lät bra men ska kolla upp lite på blocket angående värden osv, jätte tacksam för ditt svar


billigaste likvärdiga jag hittade kostade 32 000 så är skicket bra hade inte jag tvekat !


För några år sedan tittade jag på C3 också, och den info jag hittade på nätet var att den var en helt vanlig "medelbil", både i besiktningens ögon samt ägarnas omdömen. Så modellen i sig verkar inte sticka ut åt något håll, varken positivt eller negativt. Nu köpte vi en Audi A2 istället för att den var bättre utrustad än många C3:or.


Audi A2 tkr jag är störtsköna! Jaa denna C3an är bra utrustad också har kollat lite över nätet många som ej är i samma utrustning. Hittade 04-05 som är den samma utrustade Tack för din kommentar !


Jag har kört Citroen i många år, men det senaste 1½ året har jag kört BMW. Kvalitetskänslan är bättre i BMW, men jag är fortfarande långt ifrån övertygad om att BMW är en pålitligare och bättre bil, tvärtom. Franska bilar är ofta rappliga och lite skramliga, men dom brukar rulla på och man kan oftast lita på att komma dit man ska.


A2an är en helt fantastisk liten bil, tyvärr dyr i försäkring eftersom hela karossen är i aluminium. (kolla mina gamla bilar så ser du den där.) Nu är den såld dock, tillökning i april. Men angående C3, en sak jag läste var ju att deras "offroad-variant" (om man nu kan kalla den det) inte är något som helst offroadigt överhuvudtaget. Det Citroën har gjort är att monterat svarta kofångare och lite annan utrustning, men drivlina och markfrigång är exakt densamma. Provkör en, och om den är i bra skick och den tilltalar dig - köp den.


Du kan ju bortse från inläggen om att franska bilar skulle vara skräp. Har haft flera stycken och aldrig haft några problem, däremot har mina Audi inte gjort annat än att krångla. Tips är ju att provköra bilen och bestämma dig efter det. Priset är ju bra iaf!


Min kollega köpte en begagnad C3 och gav upp efter efter ett halvår och många fel och några bärgningar senare. Vet inte om hennes var ett måndagsex men hon åker nog aldrig cittra mer...Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka