Bilköp ~70 000

Hallå. Har börjat spana efter en ny bil men har verkligen ingen vidare koll på vad som är "vettigt" för priset. Så jag skapade denna tråden för att kanske få lite tips på bilar som är värda att kolla efter. Har ett absolut tak på 70 000:-. Har aldrig kört automat så det hade varit skoj att prova, ett plus är läder/skinnklädsel. Annars har jag inga som helst begränsningar på märke eller modeller. /robinSvar på inlägget: Bilköp ~70 000Vad söker du för sorts bil? Det är svårt att ge något exempel utan ett svar på den frågan, kör du till exempel mycket längre sträckor och vill ha en stadig och bekväm bil eller kör du mest i stan där en mindre och smidigare bil är lite vettigare?


Kan inte riktigt peka på vilket det kommer att bli mest utav. Om det är något som väger över, så får jag nog säga att det blir mer landsväg än stadskörning. Jag är inte ute efter en kombi, cabbe, minivan eller nåt annat i den stilen. Det jag letar efter är en sedan, coupé eller liknande.


Gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka