Köpråd : Kombi Bil För Ca 70,000:-

Hejsan! Jag går i funderingar att skaffa en ny bil... Prislappen ska ligga runt 70K Det måste sitta Automatlåda i den... Bilar som jag funderar på är: Golf IV Variant med 1,6 Motorn Passat 1,8T v70n Jag skulle villja veta lite allmänt vad ni tycker, Eftersom bensinpriset kommer gå upp i taket till sommarn så verkar golfen bäst... Men kanske drar mycket Pga liten motor.... Ja ge TIPS helt enkelt. Kan även se andra märkenSvar på inlägget: Köpråd : Kombi Bil För Ca 70,000:-Far min var inne på detta spåret för en vecka sedan med en praktisk och billig bil. Uppenbarligen så var det billigare att köpa en till bil än att köra Jaguaren Hur som helst, det slutade med en focus 1.8 Flexi -06 på 3500 mil för 75000:- (jävligt bra pris dock) Med tanke på att de flesta av dagens bilar faktiskt är okej speciellt när det handlar om lågmilare så skulle jag rekommendera att balansera miltal, motor (helst diesel) och då automat låda. En Golf Variant med automat och diesel är ganska lätt att hitta lågmilade. Speciellt i din prisklass.


Jag skulle satsat på en Passat!


Kan tillägga att skuffen måste rymma en Barnvagn, Hur pass bränsle törstig är 1,8T jämnfört med en v70N med 170HK ?


Passaten drar betydligt mindre soppa och går mycket bättre än volvon. 1,8T är faktiskt en riktigt bra motor. Drar inte alls mycket soppa. 150 riktigt pigga hästar orginal. En polare har en sån, den gick inte mycket sämre än en annan polares bmw 330 automat när dom testade. Skiljde en bilängd upp till 130 kanske. Med chiptrim till 1,8T blir den dessutom riktigt rolig.


Hade ungefär samma budget som du när jag köpte en barnvagnsräcer för 2 veckor sedan. Kollade mest på V70;Passat, A6, BMW 5-serie osv. Valet föll på en 2003 525IA M-Sport med aut för c:a 70k och känns i jämnförelse med dom andra som en pansarvagn. Har bara hunnit tanka 2ggr, men runt 0,9l milen motorväg (c:a 120-130km/h) och runt 1,2-1,4l stadskörning. Mätt vid tankning. Dock är det ju kallt och halt för tillfället så hoppas på "lite" bättre siffror mot våren. dock kör jag bara runt 1000 mil per år så förbrukningen är inte jätteviktig för mig. Riktigt fint chassi och vägegenskaper trots en så tung bil. Som jämnförelse drar kollegans V70 Ocean race, tror det är en 2,5T runt 1,4l i stadskörning med aut. Finns många bra kombis, jag fastnade mest för komforten och utseendet i min. Så det är mitt förslag.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka