Köpråd: Bmw touring

Tja. Har sneglat på Bmw väldigt länge nu och känner att det är dags att köpa en till sommaren. Kraven är väl att bilen ska vara från 00 och uppåt så att man får en lite modernare känsla(kör Volvo 740 just nu). *Ska helst vara 3serien, kan gå med 5serien dock. Är väldigt dålig på bmw så jag kan inte riktigt nämna vilken kaross det ska vara.. *Måste vara 6 cylindrigt, dock inte den "lilla" sexan. *En touring. *Helst en röd eller en blanksvart lack. Tyvärr så ligger budgeten bara på 50.000 kronor men jag hoppas på det bästa. Ge mig massor med tips och länkar på bmw från blocket som är mest prisvärd inom den budgeten. MvhSvar på inlägget: Köpråd: Bmw touringorkar man inte kolla sj på blocket eller?


för och få en mordernare känsla från en gammal 740 skulle man kunna direkt ta en en bmw 525 från 90 talet helt klart utantvekan modernare bil än 740. så gå från 740 till en bmw från 2000 är ett jätte kliv.


Jodå, skrev lite luddigt i mitt första inlägg men jag vill ha lite råd och tips om vilken bmw som är mest prisvärd inom den budgeten. Har kollat på mängder men tycker det är svårt vilken man ska välja, finns ju så sjukt många olika.


Jo det kan jag tänka mig.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka