Köpråd: stor kombi för under 10k?

Tjena, skall snart flytta över halva Sveriges rike och min plan är att sälja av allt stort jag har i form av möbler och baxa in allt i en stor kombi och dra. Jag kanske, eventuellt kommer att få köpa en kompis vinterbil(745a) till ett schysst pris, men om han inte vill sälja den innan jag flyttar så måste jag hitta en annan billig kombi. Min utgångspunkt är att hitta någon 245,745,945 eller 855 till bra pris men om det inte går så måste jag börja kolla på andra modeller. Så då undrar jag vilka andra bilar man kan hitta skattade och besiktigade i den prisklassen med liknande utrymmen? Ford mondeo? http://www.blocket.se/uppsala/Ford_mond . 10&w=1 Verkar ju rätt okey förutom läckaget, men hur är utrymmet? I volvoklass? Har även funderat på scorpion, hade en sådan för några år sedan och den var ju stor, men volvostor? Sen gick min scorpio sönder, dåliga vibbar av den modellen. Andra modeller att leta efter med stort bagage för under 10k?Svar på inlägget: Köpråd: stor kombi för under 10k?http://www.blocket.se/uppsala/Toyota_Ca . 12&w=3 slitstark, problemfri, betydligt snålare och tystare att åka än en 745.


Opel Omega är nog störst, men mest pålitlig och bäst vore en Camry ca -95. Även det väldigt stora bilar.


Jo, den där såg jag, men tyvärr ligger östhammar lite väl off för min smak. Skall däremot hålla utkik efter Camrys. Är det en vanlig bilmodell förresten? Enkla att meka med? Billiga delar med god tillgänglighet?


Mercedes S124, ett riktigt rejält bagage och hög komfort. Finns likt 745 med sju sittplatser som alternativ om det är intressant!


köp en 145, större utrymme får man ju leta efter! annars skulle jag satsa på en audi a6 eller en volvo v70 det är väl de ända som står sig mot 745/945.


Då kan man ju lika gärna köpa en 245 då den har precis samma bakdel som 145, men är en modernare och bättre bil på alla sätt + att det är betydligt mer gott om bra 245or för 10K än bra 145or.


Gå upp fyra tusen kronor till och få en större och bekvämare bil än vad som tidigare nämnts i tråden. Chevrolet Caprice Hgw -87 Om 4000 till inte är ett alternativ är nog en 740 ett sobert val.


Måste du ha baksäte? Finns väl gott om skåp bilar för under 10k?


Tack för tips! Baksäte vill jag ha, men det räcker med 5 platser totalt.


Som en tidigare skrev, Audi kombis kan man hitta för under 10K


Jag har en audi A6 quattro med dragkrok -95a jag vill bli av med fort som ögat, 5000:-. Det är riktigt stort bagage.


en merca e klass från tidigt 90 tal ? ( vet ej kaross koden ) Vi hade en sån 300te 24v innan, den var riktigt rymlig och sjukt fin att åka i + att den gick över förväntan.


Synd att du bor 74mil söderut Annars hade jag hämtat den ganska snabbt om den var i någorlunda skick


Förlåt!


Håller med......en Caprice är en stor kombi, annars 745/765/945/965!! /Benny


Levererar du till Uppsala?


Volvo 945 mer bil än 745an tycker jag Opel omega Mercedes T modeller w124/210 Chevrolet caprice hgw Ford scorpio kombin annars mondeon men då lär man upp på nyare än -02 för att få mer utrymme Audi 100/A6 Nästa steg blir ju en van typ haha 855/v70 har mindre skuff än 745/945 har själv båda modellerna och vi kan lasta mer i min 945an än sambon v70


merecedes w124, annars nån japansk kärra..


svårt att hitta bilar utanför dörren hemma, du får vara beredd att åka några mil för att få tag på något vettigt. Camrys växer inte på träd för dom pengarna, det är ju den enda i uppsala län under 10k. Camry är ganska vanliga, mkt lättmekade, håller mkt hög kvalite då den är byggd på den tiden toyota byggde riktigt bra problemfria bilar utan barnsjukdomar.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka