"Köpråd": Verkstad i södra Skåne (Äldre Porsche)

Hej, Jag undrar ifall det finns någon verkstad i södra Skåne (helst Malmö-trakten) som kan göra en Porsche 911 från 1974 körduglig? Det som ända som är trasigt på bilen är startboxen. Men bilen har stått stilla i 10 år och den skulle behöva en liten "genomgång" innan den är körduglig och laglig igen. Det jag vill få reda på är helt enkelt ifall det finns någon sådan verkstad i eller runt Malmö och vad detta skulle kosta?Svar på inlägget: "Köpråd": Verkstad i södra Skåne (Äldre Porsche)Finns en Porsche verkstad i Gantofta, söder om Helsingborg. De är tydligen väldigt duktiga..


ring och snacka med folket på 3xlarsson i malmö:) dom håller på med porscheKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka