Köpråd tack! bmw e46 coupe

har hittat en bmw 320 facelift coupé som jag är väldigt sugen på. de säger att den bara har haft 2 brukare. kollade reg nummret och det stod 5 ägare. gåt 15 000 mil det är en 04:a ny besiktad UA http://www.bilkoncept.se/bilar.php Bilen finns där i listan ungifär top 5 på listan. kostar 75 tusen. kanske inte tillräckligt med info för att kunna göra en bedömning, men är miltalet och antalet brukare/ ägare rimmligt för det priset? och ska man oroa sig överhuvud taget om slitage runt 15 000 mil ? är det ett bra köp med andra ord ? tack på förhand!!Svar på inlägget: Köpråd tack! bmw e46 coupeSäkert inte omöjligt att du får lägga ned lite pengar på reparationer, brukar tydligen vara kring 12-14000mil som de flesta bilar börjar behöva reparationer (enligt Vi Bilägare). Men denna verkar fräsch och 04:or borde inte vara särskilt rostiga. Bilen är tillverkad 2003-06 och tagen i bruk först 2004-03-23 (lite märkligt). Ingen importbil iaf. 5 ägare är nog inga konstigheter. Tex: ny bil till firma (ägare 1) säljer till köpare (ägare 2) som byter in bilen (ägare 3), ny ägare köper (ägare 4) och nuvarande bilfirman är ägare 5.


det har jag hört innan. ''småfix '' typ, men vad menas med det exakt ? och hur mycke snackar vi. det ända jag vill undvika är stora kostnader som tex motorfel, växelådan etc. du har ju en tex. hur mycke lägger du på service kostnader per år ungifär? tack för du svarar btw!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka