Köpråd: Första bil!

Som rubriker lyder ska jag införskaffa mig en första bil och tänkte se om ni här inne har lite råd och tips om bilar, vad man ska kolla på, etc. Tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd: Första bil!Du har inga preferenser, på märke, karosstyp, motortyp, budget, drivning och liknande? Om inte är det mycket svårt att skriva några råd.


Köp en billig skitbil även om du skulle ha råd med en bättre. Då kan du sladda omkring med den utan att behöva vara så rädd om den.


kan inte göra annat än hålla med, första bilen ska va nåt billigt o pålitligt och ekonomiskt. En honda civic, volvo 2/740, golf III eller liknande


Gör en mera specifik fråga gällande märke, modell samt prisklass. Använd även sökfunktionen det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Låser härmed tråden. Mvh HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka