Köpråd: (AKUT!!) Saab 9-3 Aero -01

Tjena, Tänkte dra o kolla på denna.. Nån som vet ngt jag borde veta om firma/bil? http://www.blocket.se/orebro/Saab_9_3_2 . 2.htm?sa=1 Den har för den delen inte haft 2 ägare, utan 7 ägare. Antar att han ej räknat med andra firmor o sånt. Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: (AKUT!!) Saab 9-3 Aero -01



Kolla upp tidigare ägaren som ägde bilen 04 ja ring honom om han haft ngt problem med bilen.Han har ju ägt bilen sedan 04.. (skulle jag göra)ja kolla upp så mycket som möjligt lyft på huven provkör.Lycka till!


Nästan värt att lägga upp lite mera och köpa den nyare 9-3? Den är ljusår snyggare i formerna och är en saab som tom jag skulle kunna tänka mig att köpa. Tex: http://www.blocket.se/gavleborg/Saab_9_ . =5&w=3


Skillnaden är att jag vill ha en Aero som inte gått alltför långt. Jag kan gå upp i budget. 40-45 för rätt bil Länken jag länkade var exempel!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka