Ser det bra ut om man "lagar" lacken med lackstift och sedan lackförseglar?

Var över med en vän nyss till en mekaniker. Han påstod att man lika gärna kunde fylla i stenskott o likn med lackstift innan man polerar upp och lackförseglar. Stämmer detta? Låter inte seriöst dock utan som jag har fattat det så blir det absolut bäst resultat om man slipar ner och lackerar om, men visst blir det aningen dyrare... Vad tycker ni?Svar på inlägget: Ser det bra ut om man "lagar" lacken med lackstift och sedan lackförseglar?Har du 300 stenskott så lacka om. Annars funkar de bra att lägga i lite färg och låta de torka ordentligt innan polering.


Lär ju inte fungera. Stor risk för att du polerar bort det du kletat dit, bättre att göra det ordentligt eller låta det vara.


Jag hade lite stenskott på en bil förut och jag tok fint papper och drog lite så det inte fanns nå skit och sånt använde lite tinner, sedan tog jag ett lakstift och drog ditt lite fin fin färg och lät den stå inne bra länge innan jag körde ut den ur garaget och voila polerade den och shit... som ny!!! beror ju helt på färgen du har på bilen också vissa är ju svårare än andra min såg helt orörd utBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka