Hur snygga till en mycket repig takbox?

Hallå. Har just köpt en beg. svart takbox i ABS plast. Det är en Thule North Cape. Boxen är enormt repig på både sidor och ovan. Jag känner inte för att lägga ner de pengar som krävs för omlackering. Så hur gör jag bäst för att snygga till den? Jag gissar att en del repor bör gå att polera bort. Hur går jag tillväga och vad använder jag för produkter? De repor som inte går att polera bort, hur gör jag bäst med dom? Funderar på om man kan fylla i med svart färg. Vilken typ av färg ska man använda? Hammarlack eller? tackar tackarSvar på inlägget: Hur snygga till en mycket repig takbox?Fyll inte i med hammarlack iaf, innehåller silikon och kommer ej att gå och lacka om takboxen i framtiden om du får för dig att vilja göra det.


Går inte göra nåt åt det. Du får lacka om den om det ska bli bra.


+1


Det du ska göra är att rugga ytan lite försiktigt med valfritt sandpapper. Sen tar du en roller och ger järnet! För dyrt? Då får du försöka trolla lite mer.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka