Rekond kurs?

Tja! Någon som vet om det går att gå nån rekond kurs i Göteborg? Vill lära mig grunderna. Har en skitbil att träna på sen men som sagt grunderna vore gött att få koll på! Om det nu finns va kostar det? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Rekond kurs?



Google,Youtube,Garaget Alldeles gratis (: Köp en polermaskin med diverse trissor på Biltema, produkter på Jula,EU,Mekonomen och sätt igång. Kör du med låga hastigheter på maskinen och följer guiden så behöver du inte oroa dig för solar etc. Lycka till


Smartab har i Uppsala för en 5600:- +moms http://www.smartab.com/proffs/bilvard.php ProRecond 2500:-, http://www.prorecond.se/forum/viewtopic . a05c5c3b80 En annan utan pris, http://www.bilvardsprodukter.net/sida203.aspx Ditec, http://www.ditec.se/om-ditec/utbildning.aspx Google, your best friend.


tänkte inte på google..döh...Ok men det va såpass dyrt iallafall...aja får kika på youtube och läsa lite mer tack för svaren!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka