Samling av billig och enklare styling

Hej! Snart är det dags för körkort och bil. Det kommer bli underbart! Sitter här och drömmer mig bort och planerar vad man kan göra för att fräscha upp sin bil. Jag förstår att detta är starkt beroende av vilken bil man har, årgång och en mängd andra faktorer, men det finns ju samtidigt en mängd saker man kan förbättra i allmänhet, oberoende av vilken bil man har (exempelvis måla bromsok, rensa emblem eller kanske byta grill?)! Det jag eftersöker i denna tråd är en samling av olika tips och tricks på billig och enklare styling, ganska oberoende av vilken bil man har. Jag söker universella lösningar som är snälla mot plånboken och inte alltför svårutförliga. Modellspecifik styling är även välkommen, men skriv då för vilken modell detta gäller. Det jag huvudsakligen eftersöker är dock stylingknep som kan appliceras på i stort sett vilken bil som helst. Om era inlägg är utförligt skrivna och av god kvalitet kanske jag sammanställer dessa i detta inlägg. Bifoga gärna bilder som illustrerar det ni beskriver (Bilder av typen före/efter värderas extra högt)! Ser fram emot era svar. Tack på förhand!Svar på inlägget: Samling av billig och enklare stylingdiodljus är aldrig fel.


Sänkningar, fälgar... allmän uppfräschning gör ju enormt mycket också! Typ lacken, lyktorna ev lister som inte är lackade..


Foliering. Exempelvis kolfiber på utvalda detaljer i inredning eller utvändigt, exempelvis backspeglar och lister.


Rensa bort emblem. Solfilm. Är det orange blinkersglas byt till vita. Lacka ljusinsatser. Och såklart en rävsvans i antennen!


Många bra tips än så länge. Keep it up!


Lacka på kjolarna som exklusivare modeller i samma serie Tona bakljus och lacka svart emellan

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka