Ni som har Neon , vart köpt?

Halloj, vet att det finns en miljard Neon trådar, men sökt runt litegranna på olika för tips om vart man kan hitta bra kvalite för billig peng. Många trådar är gamla och sidan har upphört Det jag vill ha är snyggt blått ljus under bilen, kanske LED som gäller numera? Vart har ni köpt erat, kom gärna med en bild så jag ser hur det ser ut. Tack på förhand



Svar på inlägget: Ni som har Neon , vart köpt?



http://www.blueride.se/undercar-ufo-kit . 878a1113af vet ej om det är bra kvalite eller om du tycker det är billigt..


Hade nog kollat på asiatiska marknaden då det vad jag har förstått är populärare med sådant där borta. Dessutom är priserna helt andra :http://m.aliexpress.com/search.htm?keyw . r+car+neon


Tack för tipsen grabbar, men hade tänkt att köpa precis samma som någon annan har som jag tycker har snyggt, vill inte köpa ett kitt och sen bli missnöjd över styrkan/spridningen etc... Men verkar inte vara alltförmånga som har Neon verkar det som...


Go all in och köp en sådan här att sätta julslingorna på. http://www.blocket.se/ostergotland/Chry . 12&w=3


Den tränden var populär för ca 10 år sedan. Jag är ju inte så gammal men fast and furious var nog väldigt inspirerande för många. Anledningen till varför inte allt för många har "neon" är helt enkelt för att det är omodernt. De få som har det och är modiga nog att åka med det till en bilträff blir ofta utskrattade. Lycka till med din styling. Själv har jag aldrig sett en snygg bil med neon. Ett tips om du kör med LED, försök hitta någon form av frostad plast att montera framför, så blir det snyggare sken på marken.


jag har en heldel neon,, som jag hade i skuffen till mitt stereobygge,, INGET inne i bilen eller under osv,, störtlöjligt redan då


Den här stackarn var undertill försedd med någon flerfärgsbelysning ställbart inifrån bilen, tribals, klistermärken på sådant som var monterat i/på bilen, kolfibersplitters. När jag kom i fatt en ganska bilkunnig tjejkompis genom Nyköping och ringde för att lite glatt berätta att det var jag som äntligen hittat en bra gen IV Camaro Z28 och låg bakom henne sade hon "Jag trodde det var en Nissan 200", jag fortsatte enligt plan genom stan ut till verkstaden och tog fram avbitartången och varmluftspistolen.


Haha, vill inte verka otrevliga, men behöver hjälp med VART man köper bra neon, inte OM jag ska köpa eller inte


Blueride som föreslagits redan i inlägg 2? Du vill ha ett som du tycker är snyggt som någon annan har. hade tänkt att köpa precis samma som någon annan har som jag tycker har snyggt, vill inte köpa ett kitt och sen bli missnöjd över styrkan/spridningen etc... Varför inte fråga den personen.





Den personen som föreslog bluerider i inlägg #2? Han har ju det inte själv, eller missuppfattar jag? Det jag önskar är att nån skriver "här har jag köpt min, och såhäer ser det ut" är det så konstigt?


Aha, du menar så. Då är jag "med" faktiskt Leta runt bland bilar på sidan och ställ frågan direkt? Alla kanske inte hittar din tråd. Hoppas dock att du hittar vad du söker.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka