Tips på bra coils till Audi A4 B5?

Hejsan. Tänkte byta ut mina sänkfjädrar till coilovers nu. Det ska inte vara för mycket budget, men inte heller för dyrt. Har ni några tips och länkar? Tackar!Svar på inlägget: Tips på bra coils till Audi A4 B5?tänk på att de blir stötig med coilovers men på motorvägen hur bra som helst


D2 XYZ K-Sport Bra kvalité och prisvärda


Trevligt att du kastade upp denna frågan! Är nämligen ute och kikar lite till S4an jag med! /Mvh


A4 B5 som Hejpadig skriver så är K-sport, D2 m,m bra.. har själv haft K-Spor5 min A4 B5 Avant.


FYI A4 coilovers är inte samma som till S4an.. S4an är tyvärr en köttbulle fram pga motorpaketet som tynger ner dom. jag var på väg att köpa k-sport till min s4 b5 avant och blev då rek. att ta styvare fjädrar fram. Men köpet blev aldrig av så har ingen direkt erfarenhet..


Har D2 coils på s4an och hade k-sport på gamla a4an. Känns som att det är samma förutom färgerna. Har varit nöjd med båda. Funkar bra på gata och bana!


Nej det har jag förstått! Provade att väga S4an när jag gjorde ett stötdämpartest och det gav att denne väger 987kg över framvagnen så där krävs rätt styva fjädrar för att ta emot den vikten kan jag förstå!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka